Puhetta Tampereesta päivittäin

Vaalivankkurit kulkeva kaupungilla ja somessa. Päivittäin kuulumisia myös Facebookin suorassa lähetyksessä.  Vaalimökillä olen iltapäivisin, ensi viikolla tiistaistaina, keskiviikkona ja torstainan kahdesta viiteen.

Ensi tiistaina jaamme myös aamukahvi puoli seitsemästä puoli kahdeksaan Taysin pysäkllä. Kymmenestä kahteentoista  on puolestaa lättyjen vuoro. Niitä tarjoillaan Koskipuiston Hämeenkadun puoleisessa päässä. Kalenteri kertoo lisää, missä olen tavattavissa päivittäin.

Tapaamisissa kaupunkilaisten kanssa puhutaan kahdesta asiasta kaupungin palveluista ja kaupunkiympäristöstä. Sosiaali- ja terveysuudistus keskusteluttaa myös.  Eilen lähteneessä uutiskirjeessä lisää aiheista.

Facebookn politiikko-sivulla lisää kuhinaa päivittäin.

 

2 thoughts on “Puhetta Tampereesta päivittäin

  1. Hitto! Kohteliaasti kieltäydyin aamukahvista Taysille töihin kävellessäni, kunnes tajusin vasta kieltäydyttäni, että ehdokkaanihan se siinä oli. Pitääkin käydä tänään ennakkoäänestyksessä, vielä ei ole ehtinyt.

    1. Hei

      Kiitos äänestä ja anteeksi vastausviive, jokin tekninen ongelma enkä saa viestejä kommenteista tällä sivulla. Aurinkoista viikkoa ja pääsiäistä, tapaamisiin!

      Sinikka

Comments are closed.