Kuntavaalit

Sinikka Torkkola Tampereen kaupunginvatuustoo

Tampere on hyvä kaupunki, mutta se voisi olla myös paljon paremmin palvella kaupunkilaisiaan. Suuret rakennushankkeet ovat viime vuosina hallinneet kaupungin päätöksentekoa.  Nyt on aika tarttua yhtä tarmokkaasti palveluihin. On aika kuunnella kaupunkilaisten tarpeita. Vanhuksista, lapsista, nuorista, vammaisista, sairaista, ihan jokaisesta tamperelaisesta on pidettävä huolta.

Tervetuloa mukaan kampanjaan. Vaalityöryhmän kokoukset ovat kaikille avoimia ja talkoolaiseksi voi ilmoittautua, vaikka kokouksiin ei ehtisikään. Ilmianna itsesi joko minulle tai vaalipäällikkö Kiti Neuvoselle, sähköposti: kiti.neuvonen AT kolumbus.fi,  p. 040-5151060

Vaalityön kuulumisista lisää kuntavaalien uutiskirjeistä ja Facebook-sivuilta. Tervetuloa myös tukiryhmän sähköpostilistalle, listalle voit ilmoittautua lähettämällä minulle sähköpostia (s.torkkola AT gmail.com).

Somettaisitko, tulisitko tapaamaan, kutsuisitko kylään?

Koko maaliskuun vaalikampanja kulkee ristiin rastiin Tamperetta. Kalenteri kertoo,  milloin ja missä mitäkin tapahtuu. Tule tapaamaan tai järjestä itse tapahtuma. Poikkean mielelläni.

Sosiaalisessa mediassa niin Facebookissa kuin Twitterissä  näkyvyys lisääntyy sen tykkäämisten, jakojen ja kommentointien myötä, tervetuloa.

Vaalituki

Sain yksittäisiltä ihmisiltä lahjoitukset vaalityöhön 900 euroa. Lisäkti tukiryhmän hankki tuloja 380 euroa, mukana on ryhmän toimintaan tullut kuukausilahjoitus. Lisäksi sain Tradekan valtuuston jäsenenä vaalitukea Tradekalta  500 euroa. Omia varoja käytin 270 euroa.

Vaalien tulot ja menot on näillä sivuilla. Sivuilla on julkaistu myös aiempien vaalikampanjoiden tulot ja menot.

Laki ehdokkaan vaalirahoituksesta määrää, että kuntavaaleissa 800 euro suurempien lahjoittajien nimet tulee mainita vaalirahailmoituksessa, sitä pienempien lahjoittajien nimet kerrotaan verkkosivuilla, vain jos lahjoittaja niin toivoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *